Sminktetoválás

 

Sminktetoválás - a mindig tökéletes megjelenésért

Elkenődött szemfesték, lekopott rúzs - ez minden nő rémálma!

Sminktetoválással mindez elkerülhető: ez a módszer akár a strandon, akár ébredés után is hibátlan külsőt garantál a hölgyeknek. 

Ráadásul hangsúlyosabbá varázsolhatjuk a szemeket, teltebbé az ajkakat, korrigálhatjuk az esetleges asszimetriákat, mindezt plasztikai beavatkozás nélkül!

Ennek az egyszerű és biztonságos eljárásnak a során - ellentétben a hagyományos tetoválással - a bőrhám felső rétegeibe juttatunk festékanyagot. Ennek köszönhetően az olyan érzékeny területek, mint a szemöldök, szem vagy akár a száj, a kívánt színre és formára alakíthatóak, méghozzá tartósan. Így a nap bármely pillanatában tökéletes lehet a megjelenés.

Mennyire tartós?

A sminktetoválás tartóssága bőrtípustól, és tetovált területtől  függően változik hat hónap és akár 4 év között. Ha halványodni kezd, egy újabb sminktetoválással felfrissíthető, és ismét tökéletes lesz.

Mennyire fájdalmas a sminktetoválás?

A mai, professzionális technikáknak és eszközöknek köszönhetően a sminktetoválás minimális fájdalommal jár. Mivel a kezelt területet ráadásul folyamatosan érzéstelenítjük, inkább kicsit kellemetlen érzést okoz a beavatkozás.

Fontos azonban, hogy a fájdalomérzet egyénenként változó. Azonban minden hölgyet arra biztatunk, hogy bátran keresse fel szalonunkat, mert minden helyzetet maximális türelemmel és segítséggel együtt biztosan megoldunk.

 

Szemöldöktetoválás típusok 

Púderes hatású szemöldök ( soft puder ) 

Ahogy a neve is utal rá, ez egy sminkelt hatású szemöldök, az alsó kontúr élesebb, az eleje és teteje lágyabban kidolgozott. Ezzel a technikával készített szemöldök hamarabb halványodik, mint a teljes satíros szemöldök, mert finoman a felületen dolgozunk. 

Elkészítési ideje: 3 óra.

Hibrid szemöldök

A hibrid technikát akkor alkalmazzuk, ha hiányos a szemöldök és pótlásra szorul. Ennél a technikánál a púderes technikát és az egy tűvel történő szálazást kombináljuk

Elkészítési ideje: 3 óra.

Satíros szemöldök

Ezt abban az esetben alkalmazzuk, ha fednünk kell egy előző tetoválást és nincs lehetőség a kontúrok lágyítására vagy ha a vendég hangsúlyosabb szemöldököt szeretne. 

 Elkészítési ideje: 3 óra.

Rúzshatású ajaktetoválás

A tetoválások között ez a legkedveltebb, mert minden férfi szemét odavonzza. Az életkor előrehaladtával a száj természetes színe halványodik. Azonban már egy egészen lágy színezés is újra üdébbé és fiatalosabbá teszi a megjelenést. Az eljárás során akár optikailag teltebb, formásabb ajkakat is varázsolhatunk. Ez a legtartósabb a tetoválások között. 

 Elkészítési ideje: 4 óra.

Szemkontúr tetoválás

Igéző tekintet bármikor!

Nem kell többé a szemceruzával bíbelődni, vagy a tökéletes tusvonal megrajzolásával vacakolni minden áldott nap, akár többször is!

Azoknak is tökéletes megoldás, akik allergiások a szemfestékekre.

Szemkontúr tetoválás segítségével a szemeid éppen olyanok lesznek, amilyennek te szeretnéd. Bármi is legyen a kívánt hatás: a sűrűbbnek tűnő szempilláktól a kifejező,  “cicaszem” tusvonalig, a megfelelő kontúrral ez tartósan megvalósítható!

Elkészítési ideje: 2.5 óra.

Sminktetoválás előtti teendők

Ha nem nálunk készült a tetoválásod és korrekciót szeretnél, kérjük küldj facebook oldalunkon keresztül egy jól látható képet a tetoválandó területről. Ez azért fontos, hogy tudjuk mennyi időt vesz igénybe a tervezés, esetlegesen meg lehet-e csinálni a kívánt tetoválást.

SZEMÖLDÖKFESTÉS: 3 héttel a tetoválás előtt nem szabad festetni, mert a szőr színe meghatározó lehet.

SZOLÁRIUM: 1 héttel sminktetoválás előtt már szigorúan TILOS szoláriumba menni.

ANYAJEGY: Ha a tetoválandó területen van anyajegyed, kérlek facebook oldalunkon keresztül küldj egy éles, jó minőségű képet róla.

HERPESZ: Ha hajlamos vagy a herpeszre, sminktetoválás előtt pár nappal kezdj el Telviran vagy Herpesil kapszulát szedni ( receptköteles ). Ez azért fontos, mert akinek hajlama van rá, annak valószínű, hogy előfog jönni, ily módon azonban mindez megelőzhető.

MŰSZEMPILLA: szemhéjtetoválás előtt a műszempillát 1-2 nappal előtte le kell oldani.

BETEGSÉG: Csak egészséges vendéget tudunk fogadni, ha beteg vagy inkább nézzünk egy új időpontot.

HORMONÁLIS PROBLÉMÁK, GYULLADÁSOK: a szervezetben lévő gyulladás ( pl: nőgyógyászati gyulladás, pco szindróma, pajzsmirigy problémák vagy szteroid tartalmú gyógyszerek szedése ) befolyásolja a pigment beépülését. Míg ez a probléma meg nem szűnik, addig érdemes elhalasztani a tetoválást.

EGYÉB:

  • Bármilyen fertőző elváltozás 
  • vérhígító szedése
  • terhesség
  • autoimmun betegség
  • tudatmódosító szerek vagy alkohol fogyasztás esetén sajnos nem tudjuk a tetoválásodat elkészíteni.

Sminktetoválás utáni teendők

Szemöldök tetoválás után enyhén nedves vattával töröljük folyamatosan a képződő szövetnedvet. Ezután bekenhetjük utóápoló krémmel.

Tetoválásodat nem érheti UV sugárzás minimum 2 hétig, mert a szín módosulhat.

A seb gyógyulási ideje alatt, napi 1-2 alkalommal be kell kenni, utóápoló krémmel, amit mi biztosítunk.

Ajaktetoválásnál, fokozottan figyelni kell a napi többszöri fertőtlenítésre (octenisept), főleg étkezés után, majd krémezni kell.

Nem érheti víz a tetoválást, amíg be nem fejeződik a varasodás.

A sebet nem szabad kaparni és tépkedni.


Képekért keresd fel a Facebook illetve az Instagram oldalainkat.