Miért dolgozz nálunk?

karrier

Karrier

Felsorolunk neked 8 okot
 1. Családias, modern környezetben dolgozhatsz, közben szakmailag is fejlődhetsz, valamint hosszú távra is tervezhetsz, hiszen szalonunk már 26 éve folyamatosan működik.
 2. Ha szereted a kihívásokat, dolgozhatsz fotózásokon, rendezvényeken, esküvőkön, bemutatókon, jótékonysági rendezvényeken is.
 3. A vendékköröd könnyen kialakul, mert szalonunk frekventált helyen van. (posta, közért, buszmegálló, óvoda, bölcsőde, iskola, park, virágbolt, étterem, stb.)
 4. Nem kell marketinggel foglalkoznod, mert a szalon hirdeti magát. (Facebook, Instagram, honlap, YouTube, hírlevél, stb.)
 5. A beosztásodat te magad alakítod ki egy online rendszer segítségével, csak egy telefonra lesz szükséged! A vendégek 40%-a nem zavar munka közben, így több időd marad. A vendég több értesítést kap telefonon és e-mailben, így biztosan nem feledkezik meg a befoglalt időpontról.
 6. Minimális hétvégi munkavégzés, mindössze minden második szombaton 9-13 óra között.
 7. A munkára szánt időt te határozod meg, így nem fordulhat elő, hogy összecsúsznak a vendégeid.
 8. Az elszámolás lehet bérleti díjas és százalékos rendszerű is.

Oktatás

A Valentini szalon 20 éve foglalkozik fodrász és kozmetikus tanulóképzéssel. Mi a gyakorlati képzést biztosítjuk. Tanulószerződéssel vagy megbízási szerződéssel jöhetsz hozzánk tanulni. Oktatásunk folyamán, hatékony módszerekkel adjuk át az elméleti és gyakorlati tudást tanulóinknak. Részt vehetsz fotózásokon, rendezvényeken, bemutatókon, forgatásokon és karitatív rendezvény. Legtehetségesebb tanulóinknak munkalehetőséget biztosítunk. Munkarend: minden tanulónk minimum heti 3x 8 órát dolgoznak, plusz minden második szombaton.

Amit megtanulhatsz nálunk:

 • Arc és fejforma szerinti frizurák
 • Professzionális hajszínváltoztatás
 • Trendi hajvágások
 • Esküvői – és alkalmi frizurák, kontyok elkészítése
 • Sminkelés
 • Balayage, ombre és pasztell színek festése

 

Jelentkezés: valentini@info.hu vagy a 06209510134 es számon. Valentini Fehér Marianna.