Házirend

A hatályos magyar szabályok és a jelen házirend betartása kötelező minden üzletben tartózkodó személyre nézve. A házirend elolvasható az üzletünkben és a honlapunkban egyaránt.

A házirend 2017.12.01. napjától érvényes.
Az üzemeltető (Valentini Szépségszalon Kft.) a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, harmadik félnek nem adja ki.

Az időpont lefoglalásával, szolgáltatások igénybevételével vendégeink automatikusan elfogadhatják a házirend szabályait.
A házirendet az üzemeltetők bármikor egyoldalúan módosíthatják.

Időpont lemondása a foglalt időponthoz képest:
A 24 órán belüli lemondás 30%-os készenléti fizetéssel jár. Késés esetén nem tudjuk a teljes szolgáltatást megcsinálni, ha önnek nem felel meg a rövidített szolgáltatás, abban az esetben új időpontot kell egyeztetni kollégánkkal.

Új időpontot csak az elmaradt készenléti díj kifizetése után tudunk adni, megértésüket ezúton is köszönjük!

A szalonunk gyermekbarát, a kicsiket kellemes szabadidős sarok várja szalonunkban, felügyeletet azonban nem tudunk biztosítani. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy amennyiben gyermeke esetlegesen kárt okoz, annak anyagi megtérítését a helyszínen szükséges rendezni.

Az egészség mindenkinek fontos, ezért megkérjük önöket, hogy betegen ne látogassanak szalonunkba. A többi ott tartózkodó (állapotos, idős, gyermek) vendégeink miatt, inkább halasszuk egy másik időpontra kezelést. A pszichésen zavart, ittas vagy agresszívan viselkedő vendéget, aki az itt tartózkodó vendégeink nyugalmát megzavarja, azt azonnali távozásra kell utasítanunk. A házirend bármely pontjának megszegése esetén, az itt dolgozónak joga van a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni.

Megértésüket köszönjük!