Házirend

A hatályos magyar szabályok és a jelen házirend betartás kötelező minden üzletben tartózkodó személyre nézve. A házirend elolvasható az üzletünkben és a honlapunkban egyaránt.

A házirend 2017.12.01. napjától érvényes.
Az üzemeltető (Valentini Szépségszalon Kft.) a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, harmadik félnek nem adja ki.

Az időpont lefoglalásával, szolgáltatások igénybevételével vendégeink automatikusan elfogadhatják a házirend szabályait.
A házirendet az üzemeltetők bármikor egyoldalúan módosíthatják.

Időpont lemondása a foglalt időponthoz képest:
A 24 órán belüli lemondás 30%-os készenléti fizetéssel jár. Késés esetén nem tudjuk a teljes szolgáltatást megcsinálni, ha önnek nem felel meg a rövidített szolgáltatás, abban az esetben új időpontot kell egyeztetni a szakemberrel.

Új vendég esetén sajnos nem áll módunkban új időpontot adni az elmaradt kezelés kifizetéséig.

Aki kettő alkalomnál többször nem jön el a szalonunkba és nem is értesít minket, annak csak személyesen a készenléti díj kifizetésével tudjuk az időpontot fenntartani.

A szalonunk gyerekbarát azonban felügyeletet nem tudunk biztosítani, a gyermekre a szülő vállalja a felelősséget. Az általa okozott károkozást a szülőknek azonnal készpénzben ki kell fizetni.
A gyermek nem szaladgálhat és hangoskodhat a biztonságos, nyugodt munkánk érdekében.

Az egészség mindenkinek fontos ezért megkérjük önöket, hogy betegen ne látogassanak szalonunkba, a többi ott tartózkodó (állapotos, idős, gyermek) vendégeink miatt, inkább halasszuk egy másik időpontra kezelést. A pszichésen zavart, ittas vagy agresszívan viselkedő vendéget, aki az itt tartózkodó vendégeink nyugalmát megzavarja, azt azonnali távozásra kell utasítanunk. A házirend bármely pontjának megszegése esetén, az itt dolgozónak joga van a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni.

Megértésüket köszönjük!