COCOCHOCO Hajegyenesítés

A keratin terápiáról
A keratinos hajápolás tökéletes megoldás a göndör, hullámos ,fürtök ellen, mely nem roncsolja a hajat. A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb luxus hajápolás ami mellékhatásként hajkiegyenesítés is, semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 3-5 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. CocoChoco terápia alapja csak természetes alapanyagokból áll, ami nem károsítja a hajat hosszú távon.

Mi ez a CocoChoco brazil keratinos tartós hajegyenesítés?
Egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely szinte minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj könnyen kezelhető és sima legyen . Ez a folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, megduzzasztja igy egyenes struktúrát ad a hajnak, egyúttal egészségessé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

Kinek ajánlott a tartós hajegyenesítés?
Azoknak, akik egyenesebb hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

Mennyi ideig lesz tartós?
Általában 3-5 hónap, de függ a haj típusától.

Kezelés utáni teendők
Ne moss hajat 2-3 napig
Ne gumizd össze a hajat
Kizárólag szulfátmentes samponnal lehet hajat mosni, amit szalonunkban is meg tudtsz vásárolni.

Mi az eredménye a kezelésnek?
gátolja a visszagöndörödést
csillogó fényt ad
visszaállítja a haj egészségét
ellenáll a párának

Ára : 10 000 Ft-tól
A pontos árat konzutáció után tudunk adni, mert függ a ráfordított munkaidőtől és az anyag mennyiségétől.